Hinnat ja maksuehdot - Syyslukukausi 2022

Käytössämme on asiakastietojärjestelmä (=Extranet), jossa jokaisella asiakkaalla on omat asiakassivut. Ilmoittautuminen kursseille on Extranetissä helppoa. Myös laskutus tapahtuu Extranetin kautta. Rekisteröidy ja ilmoittaudu tästä.

  • Syyskausi alkaa 7.9.
  • Itämainen tanssi, 70 min 195 €
  • Tiiviskursseilla kurssikohtainen hinnoittelu

Hinnoittelu
Hinta on lukukausimaksu valitsemallasi viikottaisella kurssilla.
Kauden jo alettua mukaan tulevien kurssimaksu lasketaan jäljellä olevien kertojen perusteella.
Syyslukukausi 7.9.-30.11. Syyslomalla ei tunteja 19.10.

Ilmoittautuminen
Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kun ilmoittaudut Extranetissä, saat ilmoittautumistiedot sähköpostiisi. Mikäli toivomasi kurssi on jo täynnä, järjestelmä laittaa Sinut jonoon. Paikan vapautuessa saat tiedon sähköpostiisi.

Sähköpostilla ja puhelimitse voi myös ilmoittautua.

Ilmoittautuminen on sitova.

Laskutus
Kurssien toteutuminen edellyttää Extranetin kurssitiedoissa ilmoitetun minimimäärän osallistujia. Kurssi vahvistetaan ja Extranetissä ilmoittautuneet saavat laskusta ilmoituksen sähköpostiin yleensä viikkoa ennen ensimmäistä kokoontumiskertaa.

Kurssit yleensä aloitetaan pienemmälläkin osallistujamäärällä ja vahvistetaan(laskutetaan)/perutaan myöhemmin. Tule siis kurssille, vaikka laskuviesti ei vielä oliskaan saapunut.

Kurssien peruuntumisesta ilmoitetaan kyseiselle kurssille ilmoittautuneille sähköpostitse.

Maksaminen
Extranetissä ilmoittautuneille laskut tulevat näkyviin omille sivuille Laskut-osioon, josta ne on tarvittaessa helppo tulostaa.

5 € lisämaksulla saat halutessasi laskut kirjeitse kotiin.

Laskusta näkyy maksettava kurssi/palvelu, lain mukainen veroerittely sekä alaosassa pankkisiirto, jossa selkeästi ja isolla tilinumero, viitenumero ja maksettava loppusumma.

Extranet laskee kurssin hinnan ja eräpäivän automaattisesti. Ilmoittautumishetken mukainen hinta tulee aina näkyviin ilmoittautumista tehdessä. Lukukausimaksun voi maksaa yhdessä tai kahdessa erässä. Alle 60 euron maksut on maksettava yhdessä erässä. Ota yhteyttä ja sovi maksusuunnitelmasta, jos toivot tiettyjä eräpäiviä tai useampaa maksuerää. Voit helposti kertoa nämä myös jo ilmoittautumisen viesti-tilassa.

Myöhästyneestä maksusta muistutamme kirjeitse noin kahden viikon kuluttua eräpäivästä ja lisäämme 5 € muistutusmaksun. Maksamattomat maksut voidaan tarvittaessa siirtää perintään, jolloin maksaja vastaa laiminlyönneistään johtuvista perintäkuluista ja viivästyskoroista.

Smartum/EazyBreak/Edenred/ePassi-maksut
Otamme vastaan näiden toimijoiden liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Voit myös maksaa verkossa omassa kyseisen toimija verkkopalvelussasi. Tämä maksutapa ei kerrytä alennusta. Ruksaa ilmoittautuessasi Alennukset-kohdasta liikuntasetelit. Kirjoita Viesti-tilaan summa, jonka tämän edun kautta hyödynnät. Näin laskusi vahvistetaan ja mahdollinen loppuosa laskutetaan vasta kun olemme ottaneet vastaan setelit ja tarkistaneet niiden aitouden ja käytön oikeellisuuden. Me myönnämme sinulle pienen maksutapaedun. Tarkemmin Extranetin Ajankohtaista-sivulla ilmoittautumisen jälkeen.

Alennukset 10%
- saman lukukauden aikana useammalla Lumoavan tanssin keskuksen kurssilla käyvät
- samasta perheestä useammalle esim. sisarukset, äiti ja tytär jne.
- voimassaolevaa opiskelijakorttia vastaan
VAIN YKSI alennusperuste per henkilö
Smartum/EazyBreak/Edenred/ePassi-maksut katsotaan alennukseksi, eikä niiden yhteydessä huomioida muita alennuksia.

HUOM! Mikäli olet oikeutettu johonkin alennukseen tai lähetit ilmoittautumiskaavakkeen yhteydessä jonkin viestin, laskusi tulee näkyviin omille sivuillesi vasta alennusten ja viestien tarkistuksen jälkeen. Opiskelijakortti on näytettävä kurssilla opettajalle ja alennus myönnetään vasta tarkistuksen jälkeen.

Kokeilutunnit
Jokaista lukujärjestyksen mukaista tuntia voi tulla kokeilemaan 5 euron kokeilumaksulla, jos ryhmä ei ole jo täynnä. Tarkista tilanne lukujärjestyksestä. Voit siis kokeilla kutakin eri ryhmää yhden kerran, niin löydät sopivan lajin ja tason. Kokeilutunnille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mutta kokeilijoita otetaan vain jos tilaa on. Kokeilu maksetaan opettajalle käteisellä, varaa tasaraha.

HUOM! Ilmoittautuminen ei ole kokeilua. Ilmoittautuminen on sitova ja tarkoittaa kurssipaikan varaamista koko lukukaudeksi tai kurssiksi. Kokeilukertaa ei voi varata, kokeilijoita otetaan vain, jos ryhmässä on tilaa.

Huomaa myös, että kokeilumaksu ei ole voimassa tiiviskursseilla.

Peruutukset
Ilmoittautumisen voi perua viikkoa ennen kurssin alkua (=kurssin ensimmäistä kokoontumiskertaa) ja sen jälkeen ainoastaan lääkärintodistuksella. Peruutus on tehtävä kirjallisesti esim. sähköpostilla, niin että saat kuittauksen peruutuksen hyväksymisestä.

Poissaolot ja korvaustunnit
Kurssille ilmoittaudutaan koko lukukaudeksi ja kurssimaksu on maksettava riippumatta siitä pääseekö osallistumaan kaikille tunneille.

Poissaoloja voi korvata saman lukukauden aikana millä tahansa lukujärjestyksen mukaisella tunnilla, ei kuitenkaan tiiviskursseilla tai erikoiskursseilla. Voit siis käydä toisen lajin tunneilla tai käydä saman lajin kaksoistunnin. Korvaustunnit voi käydä myös etukäteen. Esim. jos tietää olevansa matkalla maaliskuussa, voi "tehdä tunnit sisään" jo tammikuussa.

Korvaustunnille ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Tee korvaustuntia varten lipuke, jossa on oma nimesi ja oma kurssisi (se kurssi, jolle olet ilmoittautunut ja jonka tuntia korvaat esim. Tiina Tanssija, AB alkeet la 9.30) ja anna se opettajalle. Myös opettajilta saa valmiita korvaustuntilipukkeita, joka täytetään tunnille tultaessa ja annetaan täytettynä opettajalle.

Yleistä
Jokaiseen tuntiin sisältyy läsnäolotarkistus.

Vakuutussuojan kurssilainen saa ottamalla henkilökohtaisen tapaturmavakuutuksen.

Amina ja Lumoavan tanssin keskus ei vastaa pukuhuoneisiin jätetystä omaisuudesta. Ota arvotavarat mukaan saliin. Vahingon sattuessa korvausta voi hakea omasta kotivakuutuksesta.

Jos ohjaaja sairauden tai muun esteen takia ei pääse paikalle, tunnin pitää ohjaajan valitsema sijainen tai lukukautta jatketaan niin, että ilmoitettu tuntimäärä tulee pidettyä.

Kurssien opettajat ottavat vastaan ilmoittautumisia, kokeilumaksuja ja liikuntaseteleitä sekä tarkistavat alennuksiin oikeutettujen opiskelija/henkilökortit, mutta eivät vastaa laskuihin liittyviin kysymyksiin. Kaikki muut maksuasiat, peruutukset ja alennukset on sovittava koulun johtajan Leena Kallion kanssa.

Maksettua kurssimaksua palautetaan ainoastaan lääkärintodistuksen perusteella.

Lukukausi alkaa kulloinkin ilmoitettuna päivämääränä ja jatkuu niin että kunkin kurssin kohdalla ilmoitettu tuntimäärä tulee pidettyä.

Tarkat kurssikuvaukset, hinnat, alkamis- ja päättymispäivät sekä poikkeukset ja muutokset Extranetin kurssitiedoissa.

Muutosoikeus pidätetään ja muutoksista tiedotetaan kyseiselle kurssille ilmoittautuneille sähköpostilla.

Tervetuloa! Ilmoittautumaan pääsee tästä.

Extranet
Käytössämme on asiakastietojärjestelmä (=Extranet), jossa jokaisella asiakkaalla on omat asiakassivut. Ensimmäisellä kerralla rekisteröidytään järjestelmään Ilmoittaudu kurssille -kohdasta. Tämän jälkeen käyttö on helppoa tunnuksella (sähköpostiosoite) ja salasanalla. Unohtuneen salasanan tilalle on helppo tilata uusi.

Ilmoittaudu kurssille -osiossa on helppo ilmoittautua kursseille.

Laskut -osiosta saa näkyviin maksuhistorian ja tämänhetkiset avoimet laskut.

Ajankohtaista -osiosta löytyy "ilmoitustaulu" kurssilaisille eli tiedotteita kurssimuutoksista, vinkkejä tanssitarvikkeiden hankintaan jne.

Asiakastiedot (=Aminan osoiterekisteri)-osiossa voi itse päivittää osoitteenmuutokset ja vaihtaa salasanaa. Siellä on myös näkyvissä kurssihistoria ja tämänhetkiset ilmoittautumiset.

Vaikket rekisteröisi tietojasi osoiterekisteriin, voit silti tilata uutiskirjeen, jossa kerromme uusista kursseista ja ajankohtaisista tapahtumista.

Extranettiin pääsee tästä.

Tietosuoja
Rekisteriseloste avautuu tästä.


Takaisin alkuun

Päivitetty 24.10.2022 - © 2004 Lazzi Productions & Amina - Kaikki oikeudet pidätetään - Webmaster