Hinnat ja maksuehdot - Syyslukukausi 2019

Käytössämme on asiakastietojärjestelmä (=Extranet), jossa jokaisella asiakkaalla on omat asiakassivut. Ilmoittautuminen kursseille on Extranetissä helppoa. Myös laskutus tapahtuu Extranetin kautta. Rekisteröidy ja ilmoittaudu tästä.

 • Aikuisbaletti, 60 min 195 €
 • Aikuisbaletti, 75 min 225 €
 • Aikuisbaletti, 90 min 265 €
 • Aikuisbaletti, kärkitossut 95 €
 • Pehmeä baletti 225 €
 • Kuntobaletti, 75 min 225 €
 • Kuntobaletti, 105 min 315 €
 • Satubaletti, 30 min 175 €
 • Satubaletti, 45 min 185 €
 • Esibaletti, 45 min 185 €
 • Itämainen tanssi, 60 min 165 €
 • Itämainen tanssi, 70 min 175 €
 • Barokkitanssi 225 €
 • Tiiviskursseilla kurssikohtainen hinnoittelu

Hinnoittelu
Hinta on lukukausimaksu valitsemallasi viikottaisella kurssilla.
Useammasta viikkotunnista 10% alennus.
Kauden jo alettua mukaan tulevien kurssimaksu lasketaan jäljellä olevien kertojen perusteella.
Useimmat kurssimme ovat 15 kerran mittaisia.
HUOM! Tarkemmat kurssikuvaukset, alkamis- ja päättymispäivät sekä poikkeukset ja muutokset Extranetin kurssitiedoissa.

Ilmoittautuminen
Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä Extranetin kurssitiedoissa mainittu maksimimäärä osallistujia. Saat ilmoittautumistiedot sähköpostiisi, kun ilmoittautumisesi on rekisteröity.

Extranetin kautta ilmoittautuvat varmistavat kurssipaikkansa parhaiten, koska järjestelmä laskee ja täyttää kurssipaikat automaattisesti netti-ilmoittautumisten perusteella.

Mikäli toivomasi kurssi on jo täynnä, järjestelmä laittaa Sinut jonoon. Mikäli paikkoja vapautuu, saat siitä tiedon sähköpostiisi. Suosituimmista kursseista järjestetään tarvittaessa mahdollisuuksien mukaan lisäryhmiä.

Ilmoittautuminen on sitova.
Ilmoittautua voi Extranetissä (ensimmäisellä kerralla rekisteröitymällä tietojärjestelmään, jatkossa helposti pelkällä käyttäjätunnuksella ja salasanalla) sähköpostilla tai puhelimitse. Mikäli ilmoittaudut muuten kuin Extranetissä, täytetään ensimmäisellä tunnilla ilmoittautumiskaavake, joka on samalla lukukauden maksusitoumus. Samat maksuehdot ja ilmoittautumisen sitovuus koskevat kaikkia ilmoittautumistapoja.

Ilmoittautumiskaavakkeen tiedot tarvitaan yhteydenpitoon ja maksuseurantaan. Ilmoittautuja vastaa tietojen oikeellisuudesta ja on velvollinen tekemään tarvittavat päivitykset antamiinsa yhteystietoihin. Ne tallennetaan Aminan ja Lumoavan tanssin keskuksen asiakasrekisteriin (=Extranet), eikä niitä luovuteta eteenpäin. Mikäli et halua tulla rekisteröidyksi tietojärjestelmään on kurssimaksu maksettava käteisellä kokonaisuudessaan ensimmäisellä tunnilla.

Kurssien toteutuminen edellyttää Extranetin kurssitiedoissa ilmoitetun minimimäärän osallistujia. Kurssi vahvistetaan ja laskut kirjoitetaan, kun minimimäärä ilmoittautumisia tulee täyteen. Tämä voi tapahtua ennen kurssin alkua, silloin kun kurssille on jo minimimäärä ilmoittautumisia. Mikäli minimimäärää ilmoittautumisia ei ole tullut vielä kurssin alkuun mennessä, voidaan kurssi tilanteen mukaan aloittaa pienemmälläkin osallistujamäärällä ja vahvistaa/peruuttaa myöhemmin. Kurssien peruuntumisesta ilmoitetaan kyseiselle kurssille ilmoittautuneille sähköpostitse ja kurssi poistetaan lukujärjestyksestä.

Maksaminen
Kurssien laskut tulevat näkyviin Extranettiin jokaisen omille sivuille Laskut-osioon, josta ne on tarvittaessa helppo tulostaa. Maksun viestiksi kirjoitetaan oma nimi ja laskun numero.

Tietojärjestelmä kirjoittaa laskut automaattisesti, kun kurssin toteutuminen on vahvistettu. Tämä voi tapahtua ennen kurssin alkua, silloin kun kurssille on tullut minimimäärä ilmoittautumisia. Mikäli kurssi aloitetaan vaikka minimimäärää ilmoittautumisia ei ole tullut vielä kurssin alkuun mennessä, voidaan kurssi vahvistaa myöhemmin. Tällöin laskutkin kirjoitetaan vasta siinä vaiheessa kuin kurssi vahvistetaan.

Mikäli ilmoittaudut kurssille ennakkoon ennen sen alkamista ja vahvistamista tietojärjestelmä laskee eräpäivät kurssin vahvistamispäivän mukaan. Mikäli ilmoittaudut kurssin vahvistamisen (alkamisen) jälkeen, tietojärjestelmä laskee eräpäivät ilmoittautumispäiväsi mukaan. Ilmoittautuessasi Extranetissä järjestelmä laskee kurssin hinnan automaattisesti ja ilmoittautumishetken mukainen hinta tulee aina näkyviin ilmoittautumista tehdessä.

Lukukausimaksun voi maksaa yhdessä tai kahdessa erässä. Alle 60 euron maksut on maksettava yhdessä erässä. Ensimmäisen erän / vain yhden erän eräpäivä on 14 päivää laskun kirjoittamisesta (ks. edellä vahvistamispäivä/ilmoittautumispäivä) ja toisen erän eräpäivä 30 päivää ensimmäisestä eräpäivästä. Voit halutessasi sopia muutkin eräpäivät kertomalla toiveesi ilmoittautumiskaavakkeen viestitilassa. Kun eräpäivät on sovittu, niin niistä pidetään kiinni. Lisää maksuaikaa voi saada pätevästä syystä neuvottelemalla siitä etukäteen.

HUOM! Jos maksat kurssimaksun kahdessa erässä, Sinulle kirjoitetaan kaksi laskua, joissa laskujen numerot, viitteet ja eräpäivät eroavat toisistaan. Laskun toisesta erästä ei lähetetä erillistä ennakkoilmoitusta, mutta useimmissa pankkiohjelmissa molemmat laskut on helppo ohjelmoida maksettaviin eräpäivän mukaan samalla kertaa. Näin varmistat, että toinenkin maksuerä hoituu ajallaan.

Myöhästymisestä seuraa korkolain mukainen viivästyskorko. Maksukehotuksesta perimme 5 € käsittelykulun. Maksamattomat maksut voidaan tarvittaessa siirtää perintään, jolloin maksaja vastaa laiminlyönneistään johtuvista perintäkuluista.

Mikäli haluat laskun kirjeitse kotiisi, veloitamme laskutuslisän 5 €.

Smartum/EazyBreak/Edenred/ePassi-maksut
Otamme vastaan Smartum Oy:n liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä ennakkomaksuja Smartum-saldolla. Liikuntaseteleistä ei kerry alennusta. Ruksaa ilmoittautuessasi Alennukset-kohdasta liikuntasetelit. Näin laskusi vahvistetaan ja mahdollinen loppuosa laskutetaan vasta kun olemme ottaneet vastaan setelit ja tarkistaneet niiden aitouden ja käytön oikeellisuuden. Tarkemmin Extranetin Ajankohtaista-sivulla ilmoittautumisen jälkeen. Sama koskee ePassi-, Eazybreak- ja Edenred-maksuja.

Alennukset 10%
- saman lukukauden aikana useammalla Lumoavan tanssin keskuksen kurssilla käyvät
- samasta perheestä useammalle esim. sisarukset, äiti ja tytär jne.
- voimassaolevaa opiskelijakorttia vastaan
VAIN YKSI alennusperuste per henkilö
Smartum-maksu katsotaan alennukseksi, eikä sen yhteydessä huomioida muita alennuksia.
Kärkitossutunneilla huomioidaan vain Smartum-maksu, ei muita alennuksia.

HUOM! Mikäli olet oikeutettu johonkin alennukseen tai lähetit ilmoittautumiskaavakkeen yhteydessä jonkin viestin, laskut kirjoitetaan ja tulevat näkyviin omille sivuillesi vasta alennusten ja viestien tarkistuksen jälkeen. Opiskelijakortti on näytettävä kurssilla opettajalle ja alennus myönnetään vasta tarkistuksen jälkeen. Opiskelijoiden laskut siis kirjoitetaan ja ne tulevat näkyviin vasta tarkistuksen (kurssin alkamisen) jälkeen.

Kokeilutunnit
Jokaista lukujärjestyksen mukaista tuntia voi tulla kokeilemaan 5 euron kokeilumaksulla, jos ryhmä ei ole jo täynnä. Tarkista tilanne lukujärjestyksestä. Voit siis kokeilla kutakin eri ryhmää yhden kerran, niin löydät sopivan lajin ja tason. Kokeilutunnille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mutta kokeilijoita otetaan vain jos tilaa on. Kokeilu maksetaan opettajalle käteisellä, varaa tasaraha.

HUOM! Ilmoittautuminen ei ole kokeilua. Ilmoittautuminen on sitova ja tarkoittaa kurssipaikan varaamista koko lukukaudeksi tai kurssiksi. Kokeilukertaa ei voi varata, kokeilijoita otetaan vain, jos ryhmässä on tilaa.

Huomaa myös, että kokeilumaksu ei ole voimassa tiiviskursseilla.

Peruutukset
Ilmoittautumisen voi perua viikkoa ennen kurssin alkua (=kurssin ensimmäistä kokoontumiskertaa) ja sen jälkeen ainoastaan lääkärintodistuksella. Peruutus on tehtävä mieluiten kirjallisesti esim. sähköpostilla, niin että saat kuittauksen peruutuksen hyväksymisestä. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruuttamista. Tunneilla käymättä jättäminen ei ole peruuttamista. Maksettua kurssimaksua palautetaan ainoastaan lääkärintodistuksen perusteella.

Poissaolot ja korvaustunnit
Kurssille ilmoittaudutaan koko lukukaudeksi ja kurssimaksu on maksettava riippumatta siitä pääseekö osallistumaan kaikille tunneille.

Poissaoloja voi korvata saman lukukauden aikana millä tahansa lukujärjestyksen mukaisella tunnilla, ei kuitenkaan tiiviskursseilla tai erikoiskursseilla. Voit siis käydä toisen lajin tunneilla tai käydä saman lajin kaksoistunnin. Korvaustunnit voi käydä myös etukäteen. Esim. jos tietää olevansa matkalla maaliskuussa, voi "tehdä tunnit sisään" jo tammikuussa.

Korvaustunnille ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Tee korvaustuntia varten lipuke, jossa on oma nimesi ja oma kurssisi (se kurssi, jolle olet ilmoittautunut ja jonka tuntia korvaat esim. Tiina Tanssija, AB alkeet la 9.30) ja anna se opettajalle. Myös opettajilta saa valmiita korvaustuntilipukkeita, joka täytetään tunnille tultaessa ja annetaan täytettynä opettajalle.

Yleistä
Jokaiseen tuntiin sisältyy läsnäolotarkistus.

Vakuutussuojan kurssilainen saa ottamalla henkilökohtaisen tapaturmavakuutuksen.

Amina ja Lumoavan tanssin keskus ei vastaa pukuhuoneisiin jätetystä omaisuudesta. Ota arvotavarat mukaan saliin. Vahingon sattuessa korvausta voi hakea omasta kotivakuutuksesta.

Jos ohjaaja sairauden tai muun esteen takia ei pääse paikalle, tunnin pitää ohjaajan valitsema sijainen tai lukukautta jatketaan niin, että ilmoitettu tuntimäärä tulee pidettyä.

Kurssien opettajat ottavat vastaan ilmoittautumisia, kokeilumaksuja ja liikuntaseteleitä sekä tarkistavat alennuksiin oikeutettujen opiskelija/henkilökortit, mutta eivät vastaa laskuihin liittyviin kysymyksiin. Kaikki muut maksuasiat, peruutukset ja alennukset on sovittava koulun johtajan Leena Kallion kanssa.

Lukukausi alkaa kulloinkin ilmoitettuna päivämääränä ja jatkuu niin että kunkin kurssin kohdalla ilmoitettu tuntimäärä tulee pidettyä.

Tarkat kurssikuvaukset, hinnat, alkamis- ja päättymispäivät sekä poikkeukset ja muutokset Extranetin kurssitiedoissa.

Muutosoikeus pidätetään ja muutoksista tiedotetaan kyseiselle kurssille ilmoittautuneille sähköpostilla.

Tervetuloa! Ilmoittautumaan pääsee tästä.

Extranet
Käytössämme on asiakastietojärjestelmä (=Extranet), jossa jokaisella asiakkaalla on omat asiakassivut. Ensimmäisellä kerralla rekisteröidytään järjestelmään Ilmoittaudu kurssille -kohdasta. Tämän jälkeen käyttö on helppoa tunnuksella (sähköpostiosoite) ja salasanalla. Unohtuneen salasanan tilalle on helppo tilata uusi.

Ilmoittaudu kurssille -osiossa on helppo ilmoittautua kursseille.

Laskut -osiosta saa näkyviin maksuhistorian ja tämänhetkiset avoimet laskut.

Ajankohtaista -osiosta löytyy "ilmoitustaulu" kurssilaisille eli tiedotteita kurssimuutoksista, vinkkejä tanssitarvikkeiden hankintaan jne.

Asiakastiedot (=Aminan osoiterekisteri)-osiossa voi itse päivittää osoitteenmuutokset ja vaihtaa salasanaa. Siellä on myös näkyvissä kurssihistoria ja tämänhetkiset ilmoittautumiset.

Vaikket rekisteröisi tietojasi osoiterekisteriin, voit silti tilata uutiskirjeen, jossa kerromme uusista kursseista ja ajankohtaisista tapahtumista.

Extranettiin pääsee tästä.

Tietosuoja

Rekisteriseloste avautuu tästä.


Takaisin alkuun

Päivitetty 4.12.2019 - © 2004 Lazzi Productions & Amina - Kaikki oikeudet pidätetään - Webmaster